TripAdvisor (894Reviews)
Om Hotellet

Denne prægtige bygning, som en gang var en elegant bolig, er nu anerkendt som en af New Delhis fineste og mest populære luksus budget hoteller. Hotel bygningen er en af de sidste få registreringer som fandt sted under Kong George den V, det skaber en vellykket blanding af historie og moderne arkitektur. Hotellet er for nylig blevet stilfuldt restaureret og det skaber en fornem og afslappende atmosfære, perfekt til at få den nyankomne gæst til at slappe af. Ejerne af Hotel Ajanta har skabt omgivelser som viser bevarelse og overvejelse, med deres uvurderlige erfaring som de har opbygget igennem de 30 år hvor de har været i hotel branchen.

Værelser
Hotellet har 77 elegant indrettede værelser og suiter med en indgående sans for detaljer. Alle en suite værelser er overdådigt udstyret og indrettet med imponerende møbler, hvilket skaber en atmosfære af førsteklasses komfort. Teknologien forbliver diskret med satellit tv på værelserne. Værelserne er smagfuldt indrettede med enten king- eller queen-størrelse senge med sengetøj af høj kvalitet, luftkonditionering og mini køleskabe (Superior – Suiter), der opfylder alle behov for den rejsende. Hvert af værelserne er et perfekt eksempel på den luksus og bekvemmelighed, der er til stede over hele hotellet.
** Billeder af værelserne kan variere fra værelse til værelse.
Til rådighed på værelset
budget hotel new delhi
Værelset har to dobbelt/enkelt senge med eget bad
budget hotel new delhi
Vestligt Toilet
budget hotel new delhi
Fuldt ud Luftkonditioneret
budget hotel new delhi
Personligt pengeskab
budget hotel new delhi
Bruser
budget hotel new delhi
Laundry Service
budget hotel new delhi
Opvågning service/Vækkeur
budget hotel new delhi
Køleskab,12. Kaffemaskine
budget hotel new delhi
Siddeområde
budget hotel new delhi
Håndtørrer
budget hotel new delhi
Badeværelsesfaciliteter
budget hotel new delhi
Køleskab
budget hotel new delhi
Fan
budget hotel new delhi
24 timers roomservice og tøjvask.**As fotos dos quartos podem variar.

Servicer
At forkæle gæsterne er kendetegnet for hotellet og faciliteterne udstråler en hemmelig charme. Hvert værelse er udstyret med førsteklasses ydelser og faciliteter, som alle er til rådighed for gæsten. Terrasse restauranten er en uventet nydelse med dens storartede menu og panoramiske udsigt ud over Old Delhi, som kendetegnes af den imponerende Jama Masjid. Det er et perfekt sted, at slappe af efter oplevelser i byen. Dammen på gårdspladsen er en oase af dejlige fornemmelser. Terrasse restauranten charmerer gæsten med duften af Old Delhi, en lækker menu og lyden af rislende vand og dette skaber en enestående og næsten privat atmosfære. Stemningen er elegant, privat og afslappet og gør hotellet perfekt til både forretnings- og ferie-rejsende. Mens maden serveres, er der traditionel folkedans og musik.

Succes i rejseindustrien har inspireret hotellet til at starte dets eget interne rejsebureau, Capital City Travels and Tours. Med stor opmærksom på enhver turists behov, er bureauet godt informeret om alle rejseruter og destinationer i Indien. Hvad enten du vil besøge de farverige byer i Rajasthan, slikke solskin i Goa eller slappe af i Kerala, så kan rejsebureauet arrangere rejsepakker som passer netop til dine interesser og dit budget og forsikre at du får en virkelig indisk oplevelse. Vores bureau arrangerer også ture til eksotiske destinationer i Nepal, Maldiverne, Sri Lanka, Bhutan, Tibet, Mauritius og andre lande. 

Gæster kan bruge hotellets 24 timers lufthavnsservice. For at være sikker på at du bliver varmt modtaget i Indien og sikkert transporteret til hotellet, anbefales det at du bruger lufthavnsservicen. 

Restaurant (L/O)
En lækker morgenbuffet byder dig velkommen til en ny dag. Indisk og international mad til frokost og aftensmad bliver kun tilberedt med de bedste ingredienser. Nyd et lækkert udvalg af mad eller drop ind til kaffe, snacks eller forfriskelser. Hotellet kan imødekomme alle diæt krav, festligheder og specielle lejligheder.

Anbefalinger
'Hotel Ajanta får generelt gode anmeldelser, dog er nogen værelser bedre end andre. Alle værelser har bad med varmt vand og deluxe værelser har TV og telefon. Der er en restaurant, email og rejsebureau', 

Rough Guide Book - 
'Ajanta 36 Arakashan Road. Rent og veldrevet hotel tæt på banegården - Et af de bedste i området. Rummelige en suite værelser, nogen med brede balkoner med god udsigt. Udenlandsk valuta, Internet Cafe, pålideligt rejsebureau og god restaurant.' 

Lokalitet
Hotel Ajanta ligger midt i byen og er diagonalt overfor New Delhi Banegård. Hotellet er kun 10 minutters gang fra bymidten, Connaught Place og de fleste flyselskabers kontorer og er 30 minutters kørsel fra den internationale lufthavn og indenrigslufthavnen. Hotellet ligger tæt ved mange markeder inkl. Sadar Bazar, Karol Bagh, Palika Bazaar, Janpath. Dets beliggenhed, tæt på mange af byens monumenter så som Jama Masjid, Red Fort, India Gate & Jantar Mantar gør, at det er en foretrukken destination for turister. På grund af vores gode beliggenhed og kvalitetsservice, er vi det første valg for gæster som vil forkæles og opleve luksus til en rimelig pris. De kræsne forretnings- og ferie-rejsende som leder efter top kvalitet og en varm modtagelse, behøver ikke at lede mere.

Bestilling
Vores online bestillingssystem vil give dig priser, på de værelser der er ledige, på datoer som du har givet. Du er velkommen til at bestille online med øjeblikkelig bekræftelse, eller til at ”sludre” direkte med hotellet. Bemærk venligst at ‘snak med hotellet’ måske kun kan finde sted inden for kontortid. Du kan også ringe direkte til reservationskontoret eller bestille online eller via e-mail.

Hotel Ajanta er åbent hele året rundt, og byder dig velkommen med de ydelser og faciliteter som passer dig. Hvad enten du er på forretningsrejse eller ferie, vil hotellet gerne have, at du oplever dets ægte gæstfrihed, moderne bekvemmelighed og også, at du oplever hvorfor, det bliver beskrevet som Delhis venligste hotel.

Hotel Ajanta
Telefon :
Mobil :
Fax nr.  : 

Officielle E-mail ID'er –
+91-11-29562097 / 41764563
+91- 9810668881
+91-11-29561338 / + 91 11 41764538 

info@ajantahotel.com  og:  info@hotelajanta.com If you do not get our services upto your satisfaction, we will refund your money in full.