TripAdvisor (894Reviews)
Om Hotellet

Denne storslåtte bygningen, som en gang var en elegant residens, er nå kjent som en av New Delhis flotteste og mest populære luksuriøse budsjetthotell. Hotellets eiendom var en av de siste registreringene som ble gjort under kong George V, noe som skaper en vellykket blanding av historie og nyere tids arkitektur. Hotellet ble nylig restaurert med utsøkt smak, og skaper en fornem og avslappende atmosfære som er perfekt for å få de nyankomne til å føle seg komfortable og velkomne. Eierne av Hotel Ajanta har skapt en stemning som fremkaller bevaring og kontemplasjon med deres uvurderlige erfaringer de har tilegnet seg gjennom 30 år i hotellbransjen.

Rom
Hotellet har 77 elegante rom og suiter, alle med nøye gjennomtenkte detaljer. Alle rom er luksuriøst tilpasset og kjennetegnes av en imponerende innredning, noe som skaper en førsteklasses atmosfære av komfort. Teknologien er moderat, med kabel/satellitt-TV på hvert rom. Rommene er dekorerte med eleganse og har enten king size eller queen size-seng av høy kvalitet, luftkondisjoneringsapparat og minikjøleskap (Superior / Suites) som tilfredsstiller den reisendes behov. Hvert av rommene presenterer et perfekt eksempel på den luksuriøse stilen og komforten som finnes på hele hotellet.

**Bildene av rommet kan variere fra rom til rom.

Romfasiliteter 
budget hotel new delhi
Rommet har to doble/enkle senger og privat bad
budget hotel new delhi
Vestlig toalett
budget hotel new delhi
Fullstendig luftkondisjonert
budget hotel new delhi
Personlig safe
budget hotel new delhi
Dusj
budget hotel new delhi
Musikkanaler
budget hotel new delhi
Vekking/vekkerklokke
budget hotel new delhi
Kjøleskap,12. Kaffetrakter
budget hotel new delhi
Sitteområde
budget hotel new delhi
 Håndtørker
budget hotel new delhi
Baderomsfasiliteter
budget hotel new delhi
Kjøleskap
budget hotel new delhi
Vifte
budget hotel new delhi
24-timers room-service og klesvasktjeneste.

Tjenester

Å skjemme bort gjestene er kjennemerket til gjestfriheten her, og fasilitetene sender ut en hemmelig sjarm. Hvert rom er utstyrt med førsteklasses tjenester og bekvemmelighetertilgjengelige for gjestens velbehag. Terrasserestauranten er en uventet fryd med den sjenerøse menyen og den panoramiske utsikten over horisonten av Old Delhi, som kjennetegnes av den imponerende Jama Masjid. Det er det perfekte stedet å slappe av på etter å ha vært ute og utforsket byen. Dammen i bakgården er en oase av herlige fornemmelser. Terrasserestauranten sjarmerer gjesten med aromaen av OldDelhi, en herlig meny og lydene av skvulpende vann, som skaper en unik og en nesten privat virkelighetsflukt. Atmosfæren kjennetegnes av eleganse, privatlig og avslapping, noe som gjør hotellet perfekt for både forretnings-og fritidsreisende. Middagsopplevelsen kompletteres av tradisjonell folkedans og musikk.

Suksessen i turistindustrien har inspirert hotellet til å starte dette interne reisebyrået, Capital City Travels and Tours . Reisebyrået tar seg av hver enkelt turists reisebehov, og er velinformert om alle reiseruter og bestemmelsesstedene i India. Enten du ønsker å besøke de fargerike byene i Rajasthan, slikke sol i Goa eller slappe av i vannet i Kerala, så vil reisebyrået være i stand til å hjelpe deg med å arrangere fleksible pakkeløsninger som er perfekt tilpasset dine interesser og ditt budsjett, slik at du kan få med deg en ekte indisk opplevelse. Vårt reisebyrå arrangerer også turer til eksotiske destinasjoner i Nepal, Maldivene, Sri Lanka, Bhutan, Tibet, Mauritius og andre land. 

Gjester kan benytte seg av hotellets 24-timers flyplasstransport. For å sikre at du mottar en varm velkomst når du ankommer India og at du kommer trygt fra til hotellet anbefaler vi å bli plukket opp på flyplassen. 

Restaurant

En luksuriøs frokostbuffé ønsker deg velkommen til en ny dag. Indisk og internasjonalt kjøkken for lunsj og middag forberedes med kun de beste ingrediensene. Nyt en nydelig variasjon av mat eller stopp innom for kaffe, en matbit og forfriskninger. Hotellet kan imøtekomme alle diettkrav, festivitas og spesielle anledninger.

Anbefalinger

’Hotel Ajanta får generelt gode anmeldelser, selv om noen av rommene er bedre enn andre. 
Alle rommene har eget bad og varmt vann, deluxe-rommene har TV og telefon. Det finnes en restaurant, email og reisebyrå’, 

Rough Guide Book - 

’Ajanta 36 Arakashan Road. Rent og velstelt hotell i nærheten av jernbanestasjonen - ett av de beste i dette området. Romslige rom, noen med brede balkonger med fin utsikt. Valutaveksling, internettkafe, pålitelig reisebyrå og en bra restaurant.’

Beliggenhet 

Hotel Ajanta ligger i byens hjerte og diagonalt mot New Delhis jernbanestasjon. Hotellet er kun 10 minutters gange fra bykjernen, Connaught Place og de fleste flyselskapenes kontor, og en 30 minutters kjøretur fra den internasjonale og innenlandske flyplassen. Hotellet ligger i nærheten av mange markeder, inkludert Sadar Bazar, Karol Bagh, Palika Bazaar og Janpath. Hotellets nære beliggenhet til mange av byens monumenter og steder som Jama Masjid, Red Fort, India Gate og Jantar Mantar gjør det til en favorittdestinasjon blant turistene. På grunn av vår praktiske beliggenhet og kvalitetsservice er vi det beste valget for gjester som ønsker å skjemmes bort og oppleve luksus til en rimelig pris. De kresne forretnings-og fritidsreisende som leter etter høy kvalitetsinnkvartering og varm gjestfrihet trenger ikke å lete lenger.

Reservasjoner

Vårt online-reservasjonssystem vil gi deg prisene for de tilgjengelige rommene for de valgte datoer. Du må gjerne foreta din reservasjon online med øyeblikkelig bekreftelse, eller ”chatte” med hotellet direkte. Vennligst merk at hotellets chatting kan kun være tilgjengelig under kontortiden. Du kan også ringe reservasjonskontoret direkte, eller utfør din reservasjon online eller via email.

Hotel Ajanta er åpent året rundt for å kunne ønske deg velkommen med tjenester og bekvemmeligheter som passer dine behov. Enten du reiser for forretninger eller moro, så tilbyr hotellet deg en opplevelse av ekte gjestfrihet, moderne komfort, og deler sitt rykte som Delhis vennligste hotell.

Hotel Ajanta

Telefon:  
Mobil  
Faksnummer. : 


Offisiell e-post-id
+91-11-29562097 / 41764563
+91- 9810668881
+91-11-29561338 / + 91-11- 41764538 

- info@ajantahotel.com  og:  info@hotelajanta.com If you do not get our services upto your satisfaction, we will refund your money in full.